Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Forside Love og regler Om Svendborg Scooter Garanti Kontakt    
 

Love og regler

Hvor må jeg køre på min el scooter?

En el scooter betragtes i færdselsloven som en cykel. Det betyder at du må køre på veje og cykelstier. Hastigheden må her max. Være 15 km/t.

Hvis du sænker hastigheden til 6 km/t må du ligeledes køre på fortov og i gågader. Hastigheden kan på vores scootere reguleres trinløst, eller man kan bruge høj – lav gear kontakten der automatisk sænker max. Hastigheden til 6 km/t.

Mange butikker og forretninger tillader ligeledes kørsel indendørs. Det er dog op til den enkelte virksomhed, hvorvidt de ønsker kørsel inden døre.

Kræver min el scooter speciel forsikring?

Eftersom køretøjet betragtes som en cykel i færdselsloven er det din normale indboforsikring der skal dække skader forvoldt med scooteren. Det er altid en god ide at kontakte dit forsikringsselskab i forbindelse med køb af el scooter.


Kan Jeg få tilskud fra kommunen ved køb af el scooter?

Det er muligt at søge om tilskud til køb af el-scooter. Det er din kommune der afgør om du er berettiget til støtte. Du kan læse mere på dette link:

http://www.sm.dk

Husk at kommunen i det fleste tilfælde ikke tillader at du køber scooteren før tilskuddet er bevilliget. Det kan derfor være en fordel at benytte sig af en af vore lejescootere.

 
     
     
Svendborg Scooter ApS | Kuopiovej 14, 5700 Svendborg | Tlf. +45 62 22 95 00 | www.svsc.dk | mail@svsc.dk